TK Gruppen får ny profil

Førerkortopplæring i Kristiansund, Molde, Steinkjer og Brekstad

TK Gruppen får ny profil

TK Gruppens selskaper får ny profil fra 20.12.18. Profilen er en del av pågående restrukturering og utvikling av gruppens selskaper. Årsaken til dette er at en ønsker å fremstå mer samlende innad og tydeligere utad, uavhengig av hvilket selskap en representerer i gruppen. Valgte profil er utviklet i samarbeid med Skarr Kommunikasjon. 

Skarr - utviklingskriterier:

«Den nye grafiske profilen er en videreutvikling fra den eksisterende profilen som Transportkompetanse har hatt i over 10 år. Målet er ikke å bli helt ny og dermed ukjent men å ivareta det som er bygget opp gjennom alle disse årene ved å modernisere uttrykket. Hjulet og rødfargen er derfor beholdt. Det er satt opp nye mer moderne fonttyper, farger og videreutviklet grafiske elementer. Det var behov for en klar profil for alle bedriftene som er en del av TK Gruppen slik at de fremstår som en enhet i markedsføringen»

//Skarr ønsker TK Gruppen lykke til med ny logo og takker for oppdraget//

 

Flere nyheter

Vi søker trafikklærer tunge kjøretøy i Steinkjer!

Les mer

Vi søker trafikklærer tunge kjøretøy i Molde!

Les mer

Halaas Trafikkskole utvider tilbud for etterutdanning

Les mer

Halaas Trafikkskole også på Steinkjer

Les mer

Klasse B Fosen

Les mer

Vil du ta kjøretimer før eller etter skole og jobb?

Les mer

Online Booking!

Les mer

Bussjåførutdanning med støtte fra lånekassen

Les mer

Messenger

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler her.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker Halaas Trafikkskole AS. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Halaas Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn